Cikkek

Futópad kínálat 2019 - Christopeit
Futópad kínálat 2019 - Christopeit Cikkünkben a Christopeit 2019-es  év futópad modelljeit mutatjuk be röviden. Jó néhány újjítás és új modellek is érketek a 2019-2020-as szezonra. Érdemes böngészni az új modellek közt, mert kiváló áruk mellett rengeteg hasznos és modern új tulajdonsággal rendelkeznek amiket a mindennapjainkban tudunk kamatoztatni és élvezni. na de nézzük bővebben a futópadokat... Ahogy a bevezetőben is írtuk az új szezon 2019/2020-as évre vonatkozó új Christopei..
Christopeit sport új logó
Christopeit sport új logó - 2019. August 22.
Christopeit sport új logó A Christopeit sport anyavállalata 2019-től egy új logó bevezetését rendelte el, mely jobban tükrözi a márka fejlődését, innovációját és dinamizmusát. A 2019-es év második felétől gyártott gépeken már az új logó lesz látható! A Christopeit sport immáron 40 éve gyárt fitnesz eszközöket elsősorban a Német piacra, de kereskedelmi vonalainak köszönhetően már a világ számos pontján megtalálhatóak termékeik. Elsősorban futópadokat, szobakerékpárokat, elliptikus trén..
Elliptikus tréner teszt - CS5 mágnesfékes ellipszis
Christopeit CS5 mágnesfékes ellipszis tréner teszt Bemutatótermünkben a Christopeit  CS5 hosszú ideje vásárlóink egyik kedvenc darabja, így most erre a termékre esett a választásunk. A Németországi Teszt győztes termék nekünk sem okozott csalódást. Cégünk egyik sikermodellje, így érveléseinket és tapasztalatainkat nem csak a saját, hanem ügyfeleink véleményére is alapozzuk. Reméljük kellőképpen sikerül bemutatni ezt a remek elliptikus trénert. Szokás szerint kielemezzük a gépet p..
Elliptikus tréner teszt - Christopeit CX4
Christopeit CX4 ellipszisjáró teszt Ki ne szeretne az otthonában hatékony fitness gépet, amivel a bikini szezonra formába kerülhetne? Örömmel tudatjuk a már meglévő és leendő ügyfeleinkkel, érdeklődőinkkel, hogy a Christopeit Sport CX4 ellipszisjáróját tesztelés alá vetettük, és minden paraméterében megfelelőnek bizonyult e cél eléréséhez. Cégünk egyik sikermodellje, így érveléseinket és tapasztalatainkat nem csak a saját, hanem ügyfeleink véleményére is alapozzuk. Reméljük kellőképpen si..
Christopeit Sport SP10 Fitnesz center teszt
Christopeit Sport SP10 Deluxe Fitnesz center teszt A Vital Force csapata ismét letesztelte, az ügyfeleink körében igen népszerű és közkedvelt fitnesz centerét, ami nem más, mint Christopeit Sport termékcsalád, SP10 fitnesz centere. A termék a már jól megszokott Német minőséget képviseli, 2 év teljes körű garanciával kapható. A fitnesz centert kifejezetten a Német piacra gyártották, cégünk pedig a Német Christopeit Sport –tól importálja hazánkba. Christopeit Sport SP10 Fitnesz center t..
Christopeit Vibro 1 vibrációs gép vélemények
Christopeit Vibro 1 vibrációs gép vélemények Egy rendhagyó tesztet szeretnénk közzétenni. A technikai paramétereken túl, megosztunk néhány vásárlói vélemény, az  elmúlt hónapok tapasztalatai alapján. Különböző életkorú hölgyek számolnak be a Christopeit Vibro 1 vibrációs gépről.   Andrea-45éves-adminisztrátor „Nagy várakozással tekintettem a gépre megvásárlása után. Rendszeresen, napi szinten használom. Először csak kiegészítő edzésnek alkalmaztam a kardió gyakor..
0 hozzászólások
Christopeit CX6 Elliptikus tréner teszt
Christopeit CX6 elliptikus tréner teszt Bemutatótermünk egyik legújabb tagja a CX6 ellipszisjáró. Christopeit termékeink nagy népszerűségnek örvendenek, így van ez a CX6 esetében is. Mivel szaküzletünkben ez a modell is megtalálható a kiállított gépek között, így természetesen nem hagyhattuk ki, hogy ne teszteljük le. Tesztünkben olvashatnak a paraméterekről, a konzolról, a vázszerkezetről, és a vezérlésről.... Christopeit CX6 elliptikus tréner paraméterek: A CX6 ellipszis a 150kg..
Christopeit Sport BT2 szobakerékpár teszt
Megbízott csapatunk az alábbiakban utánanézett, hogy mitől is olyan népszerű, az ügyfeleik körében a Christopeit Sport BT2-es szobakerékpár.  A termék a több mint 2 éves, magyarországi piacra dobása után, meghódította az otthoni felhasználók körében az országot és méltán az egyik legközismertebb szobakerékpárjává nőtte ki magát. A pozitív visszhang után szerettünk volna mi is utánajárni, hogy vajon mit is tudhat ez a szobakerékpár. A szakmai csapatunk az alábbiakban megosztja Önökkel, a ..
Christopeit Sport Basic Concept kondigép teszt
A Vital Force kondi csapata ismét letesztelte, az ügyfeleink körében népszerű és közkedvelt kombinált edzőgépét, ez pedig nem más, mint Christopeit Sport termékcsalád, egyik "alap" fekvenyomó padja a Basic Concept fekpad. A fekpad korántsem alap funkciókkal van ellátva, de a Christopeit fejlesztői részlege, úgy gondolta, ez a tulajdonság alatt nem érdemes foglalkozni fekvenyomó padokkal. A termék a már jól megszokott Német minőséget képviseli, 2 év teljes körű garanciával kapható, ami mindenk..
Christopeit Sport Profi Center Deluxe kondigép teszt
Az alábbiakban leteszteltük a Christopeit Sport termékcsalád, egy igen népszerű kétoldalas kondigépét a Profi Center deluxot. A terméket a Német piacról importáljuk egyenesen, kis hazánkba és 2 év teljes körű garanciát vállalunk rá. A termék hűen tükrözi a Német minőséget és a precizitást, az igényes kialakításának és masszív vázszerkezetének köszönhetően. A Fitness Centert kezdőknek, valamint haladóbb testépítőknek is szívesen ajánljuk, ugyanis számos gyakorlat elvégzésére alkalmas (nem keve..