Hírek

Futópad kínálat 2019 - Christopeit
Futópad kínálat 2019 - Christopeit Cikkünkben a Christopeit 2019-es  év futópad modelljeit mutatjuk be röviden. Jó néhány újjítás és új modellek is érketek a 2019-2020-as szezonra. Érdemes böngészni az új modellek közt, mert kiváló áruk mellett rengeteg hasznos és modern új tulajdonsággal rendelkeznek amiket a mindennapjainkban tudunk kamatoztatni és élvezni. na de nézzük bővebben a futópadokat... Ahogy a bevezetőben is írtuk az új szezon 2019/2020-as évre vonatkozó új Christopei..
Christopeit sport új logó
Christopeit sport új logó - 2019. August 22.
Christopeit sport új logó A Christopeit sport anyavállalata 2019-től egy új logó bevezetését rendelte el, mely jobban tükrözi a márka fejlődését, innovációját és dinamizmusát. A 2019-es év második felétől gyártott gépeken már az új logó lesz látható! A Christopeit sport immáron 40 éve gyárt fitnesz eszközöket elsősorban a Német piacra, de kereskedelmi vonalainak köszönhetően már a világ számos pontján megtalálhatóak termékeik. Elsősorban futópadokat, szobakerékpárokat, elliptikus trén..
Christopeit Vibro 1 vibrációs gép vélemények
Christopeit Vibro 1 vibrációs gép vélemények Egy rendhagyó tesztet szeretnénk közzétenni. A technikai paramétereken túl, megosztunk néhány vásárlói vélemény, az  elmúlt hónapok tapasztalatai alapján. Különböző életkorú hölgyek számolnak be a Christopeit Vibro 1 vibrációs gépről.   Andrea-45éves-adminisztrátor „Nagy várakozással tekintettem a gépre megvásárlása után. Rendszeresen, napi szinten használom. Először csak kiegészítő edzésnek alkalmaztam a kardió gyakor..
0 hozzászólások