Futópad kínálat 2019 - Christopeit

Futópad kínálat 2019 - Christopeit

Futópad kínálat 2019 - Christopeit

Cikkünkben a Christopeit 2019-es  év futópad modelljeit mutatjuk be röviden. Jó néhány újjítás és új modellek is érketek a 2019-2020-as szezonra. Érdemes böngészni az új modellek közt, mert kiváló áruk mellett rengeteg hasznos és modern új tulajdonsággal rendelkeznek amiket a mindennapjainkban tudunk kamatoztatni és élvezni. na de nézzük bővebben a futópadokat...

Ahogy a bevezetőben is írtuk az új szezon 2019/2020-as évre vonatkozó új Christopeit futópad modelleket mutatjuk be kicsit bővebben.

A Christopeit mérnökei ebben az évben sem tétlenkedtek, így előálltak 6 új modellel és tovább fejlesztettek 2 régi jól bevállt siker modellt.

Nézzük is az elején, a futópadokat alapvetően 3 kategóriába szoktuk sorolni, miszerint vannak a motor nélküli futópadok, a motoros futópadok és a motoros futópadok elektromos dőlésszög állítással. Természetesen bevezető modellek a motor nélküli futópadok és ezt követik a motoros futópadok manuális dőlésszög állítással. Tulajdonképen az utóbbaiktól nevezhetünk egy futópadot, futópadnak, hiszen egy motor nélküliben szabadon nem lehet futni, ott inkább csak erőnléti edzéseket végezhet a felhasználó.

Haladjunk sorba, az első már régi jól bevállt modell a Christopeit sport Walking mágnesfékes futópad modell.

Ezen a modellen a Nordic walking-ot tudjuk valójában élvezni a lakás adta környezetben. Nagyon hasznos és rendkívül egyszerűen használható futópad. Amennyiben nem kívánjuk használni a karok adta kiegészítő mozgást, úgy azokat pattintsuk be a helyére, és használjuk a padot egyszerű futópadként.

A következő modell, mely már bevezető a motoros futópadok világába a CS200-as futópad

Ennek a modellnek az érdekessége, hogy használata szintén pofon egyszerű, nagy kijelzőjének köszönhetően jól láthatóak az adatok rajta. A futópad 1,0 Le folyamatos teljesítménnyel van ellátva, 1,0-8,0km/h-ig tudunk futni, ez védi esetlegesen az idősebb korosztályt, nehogy félre nyomják a gombot és esetlegesen sérülést okozzanak maguknak. 16 edzési program közül tudunk választani, melyek színesítik edzéseinket. A futópadot elsősorban sétára, erőltetett menetre és joggolásra ajánljuk! Idősebbeknek is ajánlott modell, hiszen egyszerű kezelhetősége, nagy kijelzője, nagy gombjai elősegítik a használatot.

A következő modell a CS300 futópad, mely kicsit komolyabb mint CS200-as elődje

Ennek a modellnek kicsit nagyobbak a pareméterei, 1,5Le folyamatos teljesítményű motor hajtja a szalagot, mely 122x40cm-es nagyságú. 0,8-12km/h-val tudunk rajt futni, mely elegendő egy család napi edzéséhez, hacsak nincsenek komolyabb vágyaink. 12 edzési program színesíti az edzéseket és 110kg-os teherbírással bír. Ajánljuk egy család napi edzéséhez.

A következő modell már a motoros futópad manuális dőlésszög állítású kategória csúcsa a TM 500S futópad

Ez a modell egy 1,25Le motorral rendelkezik, mely csúcsteljesítménye 2,5Le. 130x40cm-es futófelülettel bír, mely 130kg-ig terhelhető! Sebességét 1-18km/H-ig tudjuk vezérleni, melyhez 12 program társul. Ez a futópad napi 2-3 órás igénybevételre lett tervezve, így egy család akár mindennapi edzését kiszolgálja!

A következő modell már a motoros futópadok motoros dőlésszögállítású rendszerének bevezető modellje a TM 550S futópad.

Tulajdonképpen hasonló paraméterekkel bír, mint előző kis testvére 1,25Le motorral rendelkezik, mely csúcsteljesítménye 2,5Le. 130x40cm-es futófelülettel bír, mely 130kg-ig terhelhető! Sebességét 1-18km/H-ig tudjuk vezérleni, melyhez 15 program társul. Dőlésszögét 0-15 fokozatig tudjuk állítani. Ez a futópad napi 2-3 órás igénybevételre lett tervezve, így egy család akár mindennapi edzését kiszolgálja!

A következő tulajdonképpen csúcsmodell, már egy kicsit komolyabb, hiszen ezt a modellt, már nem csak otthoni, de akár szállodai vagy rehabilitációs célokra is ajánljuk, ára miatt rendkívül közkedvelt modell a TM4 futópad.

A TM4-es futópad 2,25Le-s folyamatos teljesítményű motorral van ellátva, mely csúcsteljesítménye 4,0Le. Ez a motor egy  141x50cm-es nagy futófelületet hajt meg. Sebességét 1-20km/h-ig tudjuk vezérelni, míg dőlésszögét 0-15%-ig. 24db programmal bír, melyek színesítik edzéseinket. 150kg-os teherbírása végett, már hotelekbe és rehabilitációs célokra is ajánljuk! Kijelzőjében rengeteg hasznos funkció megtalálható.

Hamarosan érkező új modellek a TM600S és a TM5000 futópad lesz! Ezekről is beszámolunk egy következő cikkben!

Christopeit Sport - Németország Nr1. otthoni fitneszgépe már 40 éve!