Garancia és szerviz

Christopeit Sport szerviz

Cégünk a Christopeit Sport Magyarországi forgalmazója, kis és nagykereskedése, így természetesen országos szerviz szolgálattal is rendelkezünk! Szerviz telephelyeink az ország több pontján is megtalálhatóak, így gyorsan, rugalmasan és szakszerűen tudjuk ellátni garanciális, vagy garancián túli szerviz problémákat. Szervizeink márkafüggetlen szervizek, így minden típushoz tudunk segítséget nyújtani! Cégünk több márka Magyarországi forgalmazója, ezért nem csak a Christopeit Sport, hanem más márkák alkatrészeivel is rendelkezünk. Alkatrészbázisunk nagy, így alkatrészeink nagyrészét azonnal tudjuk biztosítani szükség esetén!

Amennyiben Ön szeretné a hibás terméket megjavítani, melynek garanciája már lejárt, akkor jelezze ezt felénk és futárszolgálattal postázzuk Önnek az új alkatrészt! Ebben az esetben az alkatrész beazonosítása elengedhetetlen, tehát a robbantott rajzok alapján a pontos megnevezést és cikkszámot küldje el részünkre!

 

Christopeit Sport garancia

A Christopeit sport márka egy nemzetközileg ismert és elismert márka, melynek a garanciája is széles és kimagasló! Cégünk, mint hivatalos és kizárólagos forgalmazó, ezeket a garanciákat természetesen továbbadja ügyfelinknek! A termékekre vonatkozó garancia minden esetben nagyon fontos és döntő tényező lehet.

Christopeit Sport termékeinkre az általános garancia 2 év!

Garanciális igényeiket az alábbi linken tudják bejelenteni:

Garanciális ügyintézés

Amennyben kérdése van, kérjük ne habozzon, keresse fel ügyfélszolgálatunkat akik készséggel állnak rendelkezésükre!

Christopeit sport - Minőség több mint 40 éve!