Elliptikus tréner teszt - Christopeit CX4

Elliptikus tréner teszt - Christopeit CX4

Christopeit CX4 ellipszisjáró teszt

Ki ne szeretne az otthonában hatékony fitness gépet, amivel a bikini szezonra formába kerülhetne? Örömmel tudatjuk a már meglévő és leendő ügyfeleinkkel, érdeklődőinkkel, hogy a Christopeit Sport CX4 ellipszisjáróját tesztelés alá vetettük, és minden paraméterében megfelelőnek bizonyult e cél eléréséhez. Cégünk egyik sikermodellje, így érveléseinket és tapasztalatainkat nem csak a saját, hanem ügyfeleink véleményére is alapozzuk. Reméljük kellőképpen sikerül bemutatni ezt a remek elliptikus trénert.

De vajon mitől is olyan hatásos ez a kardió gép?

Az ellipszisjárók világának ebben az árkategóriájában igen csak telített a piac. Rengeteg gyártó terméke megtalálható, különböző tulajdonságokkal, paraméterekkel, amelyek közt vannak jók és kevésbé jók. A Christopeit Sport szeretett volna kifejleszteni egy olyan középkategóriás ellipszisjárót, amely nem egy tucat a sok közül, hanem „A” fitness gép a családok körében. Első ránézésre laikus szemmel, ez is csak egy „fitness gépnek”-nek tűnhet, azonban az alábbi tulajdonságait megvizsgálva szakértői szemmel, bemutatnák Önnek, hogy mitől is emelkedik a kategóriájának az élére.

 • Paraméter
 • Méret kialakítás
 • Vázszerkezet
 • Kijelző tulajdonságai

Paraméterek:

 •     Könnyen állítható talpak 3! Fokozatban, így a családban a különböző magasságokkal megáldott felhasználok is, a saját igényeikhez mérten tudják beállítani maguknak.
 •     Csúszásmentes rögzítő talpak, amelyek segítségével, egy 130 kg-os felhasználó alatt sem fog ide-oda mozogni a gép.
 •     Szállítógörgők, amelyek lényegesen megkönnyíti a 45 kg-os elliptika mozgatását. Itt jegyeznénk meg, hogy direkt megkértük a cégünknél dolgozó kolléganőket is, hogy próbálják meg a görgők segítségével mozgatni a gépet. Nagy meglepetéssel konstatálták Ők is, hogy semmiféle nehézséget nem okozott számukra a folyamat elvégzése.
 •     Kompatibilitás a Christopeit Sport mellkasi övével, amellyel EKG pontosságú pulzusadatot kaphatunk.
 •     Nettó 9kg-os lendkerék, ami segíti a gép gördülékeny használatát és kellő mértékű ellenállást tud biztosítani.

Méret, kialakítás:

 • Igényes ezüst-fekete megjelenése és a letisztult formái, szinte bármelyik szoba színvilágában jól mutat.
 • 128*(H) 68*(SZ) 168*(M) cm-es méretét nem mondanánk kicsinek, a konkurenseket is figyelembe véve, viszont ezért cserébe kapunk egy kb.35-36 cm lépéshosszt, amely segítségével kellő mértékben átmozgathatjuk a testünket.
 • A középső részénél lévő kapaszkodó használatával,a kevésbé edzettek, a felsőtestüket tudják pihentetni  edzés közben és csak a lábuk segítségével képesek tovább hajtani a gépet.

Vázszerkezet, teherbírás:

 • Itt jön képbe a termék az-az egyik paramétere, amely kiemeli őt a többi közül, ez pedig nem más, mint a 150 Kg-os teherbírása! Sok versenytársát összevetettük a CX4-essel, de egy sem rendelkezett ilyen erős vázszerkezettel.
 • A talpak valamint a rögzítő talpak erős műanyagból készültek, itt voltak kételyeink, de ezek töréséről, vagy repedéséről nem kaptunk még visszajelzést a több ezer eladott példány után sem.
 • A karokat és a középső kapaszkodó részt, könnyen tisztítható és higiénikus szivacsos burkolattal egészítették ki, ezáltal még komfortosabbá téve az edzésünket.

Kijelző tulajdonságai:

 • Fokozat 1-24-ig,de akár 30-300-as skálán Wattban is állítható (orvosok kérése szokott lenni) erősség állítása. Így a kezdőktől a haladókon át, mindenki megtalálják magának, a kívánt ellenállást.
 • Grafikus színes kék/zöld LCD kijelző, amely mellett sötétben, vagy félhomályban is láthatjuk a különböző edzésadatokat, szemben a kvarc képernyőkével.
 • Az idő, távolság, kalória, pulzus mérés, valamint a 4 felhasználó által tárolt adat is mind-mind, a sportolni vágyót kényelmét szolgálja.

Összegzés:

A Christopeit Sport CX4 ellipszisjárót ajánljuk mindazoknak, akik árban nem szeretnének százezreket költeni egy megbízható, masszív és minőségi ellipszisjáróra, azonban még is egy elfogadható és használható fitness gépet szeretnének vásárolni, az otthonukba. A saját, valamint az ügyfeleink tapasztalatai szerint is, napi 1-2 órás használatnak nyugodtan kitehetjük a terméket. 30-40 perces használatával egy héten 3-4 alkalommal, már szép változásokat érhetünk el a külsőnkben, nem beszélve arról, hogy kiválóan edzi a szív és érrendszerünket, az e fajta kardió mozgás. Ezenkívül a rendszeres sportolás kitűnő stressz oldó, gyorsítja az anyagcserénket, javítja a közérzetünket, ez által az önbizalmunkat is, tehát számos előnnyel jár.


Christopeit Sport CX4 ergométeres ellipszis tréner

Kapcsolódó termékek